Cicle de trobades empresarials per participar al projecte Tourdera

Durant les properes setmanes tindran lloc, a diferents punts del territori de la Tourdera, diverses trobades dirigides a empreses del territori que ofereixin servei a possibles usuaris de la ruta (allotjament, restauració, activitats, natura, guiatges, venta/lloguer/reparació de bicicletes, etc.). L’objectiu és oferir la possibilitat d’aparèixer al directori de serveis de la web i al plànol interactiu de la ruta.

Durant el mes de març s’han programat tres trobades en municipis participants al projecte Tourdera per tal que les empreses del territori, especialment les que ofereixen serveis d’utilitat per a usuaris de la ruta, especialment senderistes i cicloturistes, puguin aparèixer en el cercador de serveis que s’ha creat a la web (www.tourdera.cat) i que properament entrarà en servei. A més, les empreses participants, tindran una fitxa amb informació del negoci, els serveis que ofereix, etc., així com estarà georeferenciat al mapa interactiu de la pàgina web.

Per tant, l’objectiu principal de les trobades és informar sobre aquesta nova eina i com podran de participar-hi les empreses per donar major visibilitat els seus serveis.  Per tal de facilitar l’assistència, s’han programat tres trobades repartides pel territori:

17 de març – Tordera
Horari: 15:00h
Lloc: Hospital de Pobres (carrer Sant Antoni, núm. 9)

24 de març – Hostalric
Horari: 10:00h
Lloc: Edifici La Domus – Can Llensa (Carrer Raval, 45)

30 de març – Santa Maria de Palautordera
Horari: 10:00h
Lloc: Edifici Estació de tren de Palautordera

Per a totes aquelles empreses interessades en assistir-hi, cal que confirmin l’assistència indicant en quina sessió volen participar, mitjançant el correu electrònic mcorominas@selva.cat o bé trucant al telèfon 872973512.

Facebook
Twitter
Categories