Degut a les greus incidències del temporal Glòria la ruta de la Tordera es va veure afectada en molts punts, alguns dels quals estan encara en procés de restauració i altres pendents d'iniciar actuacions. Per aquest motiu, és molt important que abans d'iniciar qualsevol tram, consulteu la informació del mapa interactiu inferior, on veureu petits trams que no són transitables o ho són amb afectacions (vermell al mapa), desviaments provisionals de l'itinerari, així com tots els trams actius. Cliqueu sobre les línies del mapa o sobre les icones d'Afectacions i de Punts d'interès per obtenir més informació.

Podeu consultar els trams de la ruta, segons el sentit de la ruta que feu, directament clicant sobre el mapa, o bé buscant el municipi on voleu iniciar un tram a la taula inferior.

La ruta Tourdera ens proposa un recorregut a través de la història, dels paisatges i de les persones d’un territori amb contrastos sorprenents. Seguint el curs de la Tordera i de la riera d’Arbúcies, us proposem una ruta amb personalitat pròpia, que podreu fer en diferents trams, que és alhora un compromís amb el territori i la seva gent, un recorregut per fer a peu o en bicicleta connectant el massís del Montseny amb les platges de la Mediterrània.

 Si detecteu alguna incidència durant el recorregut, ens la podeu comunicar aquí.

CLIQUEU SOBRE LES LÍNIES O AFECTACIONS I PUNTS D'INTERÈS

DEL MAPA PER ACCEDIR A MÉS INFORMACIÓ O A LES FITXES DE TRAM

Trams aptes per bicicletes i senderistes
Variants exclusives per a senderistes
Desviament provisional
Tram no transitable o transitable amb afectacions (CONSULTEU AFECTACIONS ▼)

Cliqueu sobre el municipi on voleu iniciar un tram, per poder accedir ràpidament a les seves fitxes.