La nova estació de tren de Palautordera: un punt estratègic per a la Tourdera

Des de principis del mes d’abril, Santa Maria de Palautordera ha estrenat nova oficina per al Punt d’Informació del Parc Natural del Montseny. Es tracta de la recentment remodelada estació de tren de Palautordera, on els usuaris de la Tourdera trobaran informació turísitica i diversos serveis d’interès, com lloguer de bicicletes, trànsfers i paquets turístics, operats per l’empresa Rutatur.

L’edifici de l’estació de tren de Palautordera, que s’ha restaurat curosament respectant l’arquitectura original de l’edifici, acull el Punt d’informació turística municipal i és, actualment, també Punt d’Informació del Parc Natural del Montseny. Obre de dimarts a divendres de 9 a 18 h i dissabtes, diumenges i festius de 9 a 14 h. Amb aquesta nova ubicació del punt d’informació, d’on també surt el Bus Parc cap al poble de Montseny, s’ofereix un nou accés sostenible i en transport públic al Parc Natural.

Imatge de l’interior de l’edifici, respectant l’arquitectura original

Però per a la Tourdera, a banda del servei d’informació i publicacions, aquest punt de la ruta és molt interessant perquè l’empresa concessionària que gestiona l’espai (Rutatur), està especialitzada també en guiatges, lloguers de bicicletes, trànsfers i paquets turístics. Així que si voleu fer la ruta acompanyats per un guia, voleu que us portin les bicicletes fins a un punt determinat o esteu buscant algun paquet combinat de diferents serveis, ells us ajudaran!

Zona de l’edifici amb les bicicletes de lloguer

Així mateix, aquest punt de la ruta, a banda de poder arribar i marxar en tren, també permet agafar el Bus Parc que va fins al poble de Montseny passant per Sant Esteve de Palautordera i Fogars de Montclús, tots ells participants també al projecte Tourdera. Amb aquesta actuació, emmarcada dins del pla d’acció de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), és la culminació després que la construcció del carril bici unís el municipi de Santa Maria de Palautordera amb l’estació.

Zona del Punt d’informació turística
Guies de l’empresa Rutatur que gestiona l’espai
Usuaris que surten de l’espai
Facebook
Twitter
Categories