Activitat popular d’inauguració de la Tourdera

El passat dissabte 7 de juliol va tenir lloc una activitat popular d’inauguració de la Tourdera al Pont Trencat, a cavall entre els municipis de Santa Maria de Palautordera, Sant Celoni i Vallgorguina, amb caminades i passejos en bicicleta, que malgrat la pluja varen acabar amb una activitat festiva al Pont Trencat amb música en viu, tapes, etc.

Després de la posada en funcionament de la ruta de la Tordera en 11 municipis, els ajuntaments del Baix Montseny varen preparar pel primer cap de setmana de juliol una activitat festiva per presentar la ruta de la Tordera a la ciutadania.

L’activitat va consistir en l’organització de diferents sortides a peu i en bicicleta des de diferents punts del territori que, seguint la Ruta de la Tordera, varen acabar totes al Pont Trencat cap a les 19:30h. Allà, després d’una bona tempesta, tots els participants varen poder gaudir a la fresca del servei de bar i de música en viu, tot comentant la jugada. Per als participants de les caminades i pedalades els respectius ajuntaments varen obsequiar-los amb un tiquet de tapa i beguda gratuït.

En total hi va haver 6 punts de sortida, 4 per fer la ruta a peu (Sant Celoni, Vallgorguina, Santa Maria de Palautrodera i La Batllòria) i 2 per fer la ruta en bicicleta (Sant Celoni i Montseny). Esperem que els diferents participants gaudíssiu de l’activitat i els que no vareu poder venir, podeu fer algun tram de la ruta en qualsevol moment! Us deixem amb algunes imatges de l’activitat!

Facebook
Twitter
Categories