Foto: Tourdera. Carril bici a l'avinguda de la Serra de Santa Maria de Palautordera.

Afectacions de la Tourdera a Santa Maria de Palautordera

Des del dia 10 de juliol i durant els propers 4 mesos tindran lloc unes obres de renovació de la xarxa d’aigua al barri de la Serra de Santa Maria de Palautordera per on passa la ruta de la Tordera. És per aquest motiu que, durant aquest període de temps, el carril bici per on passa la ruta quedarà inutilitzat, però els usuaris de la ruta podreu passar per la vorera si aneu a peu, o per la calçada si ho feu en bicicleta.

Com sabeu, la Tourdera al seu pas per Santa Maria de Palautordera té lloc, majoritàriament, per carrils bici. Un d’aquests carrils bici és el que té lloc pel barri de la Serra, al sud del nucli urbà.

Foto: Tourdera. Carril bici a l'avinguda de la Serra de Santa Maria de Palautordera.
Foto: Tourdera. Carril bici a l’avinguda de la Serra de Santa Maria de Palautordera.

Doncs aquest carril bici, tal i com podeu veure indicat als plànols adjunts, estarà uns mesos fora de servei per les obres que començaran el dia 10 de juliol per renovar la xarxa d’aigua del barri. L’afectació és d’aproximadament uns 110m de carril, però no heu de patir perquè la ruta no es trobarà interrompuda, ja que la vorera per als senderistes continuarà operativa i, pels ciclistes, podreu utilitzar la calçada amb la resta de la circulació. Al cartell adjunt podeu veure la zona afectada.

Facebook
Twitter
Categories