Tram fora de servei (Enllaç Vallgorguina)

El tram de la Tourdera consistent en l’itinerari d’enllaç entre l’itinerari principal de la ruta i el poble de Vallgorguina es troba fora de servei temporalment. Concretament, aquest tram té lloc entre la zona del Pont Trencat, a cavall entre els municipis de Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera, i el poble de Vallgorguina.

Actualment, el pas de la ruta pel polígon industrial del Pont Trencat es troba tallat per les obres d’urbanització a la zona de ca l’Alsina nou, on s’ubicarà el nou edifici del Bombers. Com a conseqüència de la magnitud de les obres a realitzar, s’ha tallat totalment el pas de persones per aquest punt (connexió a la xarxa d’aigua potable i clavegueram, instal·lar escomeses elèctriques i telefòniques, xarxa d’enllumenat públic, etc.). El període previst d’execució de les obres és d’entre 3 i 4 mesos.

Així mateix, en diversos punts de la senyalització d’aquest itinerari d’enllaç s’està pendent de realitzar-hi millores, pel que actualment no es recomana realitzar el tram o, en cas de fer-ho, preparar-se prèviament l’itinerari per esquivar les obres.

Us anirem informant de la seva evolució.

Disculpeu les molèsties.

Obres itinerari d'enllaç Vallgorguina
Obres itinerari d’enllaç Vallgorguina