Coneixes el mercat de Tordera?

Si per alguna cosa és coneguda la vila de Tordera és pel seu mercat setmanal, un mercat d’arrels centenàries que es celebra cada diumenge de l’any durant el matí. Si esteu pensant en fer algun tram de la Tourdera que passi pel poble el diumenge, no deixeu de fer-hi una visita per veure, olorar, tastar i tocar la gran varietat de productes que us ofereix.

Cada diumenge de l’any, centenars de parades omplen el centre històric del poble de Tordera per oferir una gran varietat de productes. I és que el mercat de Tordera és considerat un dels mercats més grans i antics del país (més de 150 anys d’història), on visitants d’arreu, venedors i compradors locals dibuixen una barreja de llengües, cultures i productes que conformen l’essència i la singularitat d’un mercat centenari amb arrels medievals.

Imatge d’una parada del mercat. Font: Ajuntament de Tordera
Les parades es distribueixen arreu dels carrers del nucli urbà i compta amb una mitjana d’uns 40.000 visitants setmanals. Al mercat s’hi poden trobar productes molt diversos com roba, fruita, verdura, accessoris i complements o articles de regal i decoració, entre d’altres.  A més, les botigues de Tordera també estan obertes durant el matí de diumenge, així que no trobareu a faltar res de res.

Imatge d’un carrer del mercat. Font: Ajuntament de Tordera
El mercat disposa de diferents punts d’aparcament per a vehicles i autocars, ja que amb les prop de 300 parades que acull i els 60000 metres quadrats d’espai per a la venta, és important garantir l’arribada de la gent. Si encara no el coneixes, et proposem fer un petit tram de la Tordera, des de Palafolls o des de Fogars de la Selva, i acabar a Tordera tot visitant el mercat i gaudint d’un bon àpat en algun dels restaurants del poble.

Imatge de la vila de Tordera des del Pont de Ferro.

Facebook
Twitter
Categories