La Granja Ability Training Center (Santa Maria de Palautordera)

LA GRANJA ABILITY TRAINING CENTER

ADREÇA: Paratge sanata s/n
POBLACIÓ: Santa Maria de Palautordera
CODI POSTAL: 08460
TELÈFON: 938481125
E-MAIL: info@lagranjatc.com
WEB: www.lagranjatc.com

 

Som La Granja, granja escola i Ability Training Center (Centre de Formació en Habilitats), tècnicament un ACCELERADOR DE COMPETÈNCIES. Estem situats a Santa Maria de Palautordera, a peu del Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera.

Hem creat un mon envoltat de natura, d’animals i de cavalls, de magia i de llibertat on tot es possible. Un mon on l’educació emocional es la nostra eina per educar, i on la convivència serà una experiència positiva que recordaran sempre.

Més de 18.000 són els nens i nenes que cada any passen per La Granja de Barcelona, infants i joves que venen amb les escoles durant el curs escolar a fer les seves colònies i excursions, i nens i famílies que venen a l’estiu o els caps de
setmana.

La nostra experiència i el que veiem cada dia ens ha compromès amb l’educació del país, fent que des del 2004 haguem creat una metodologia, basada en l’educació emocional, que funciona amb els nanos i els adults d’avui en dia. Els resultats del Mètode La Granja demostren científicament la millora de les 5 competències emocionals després del seu pas per La Granja.

Activitats d’Educació Emocional Aplicada amb activitats d’aventura, cavalls de doma natural, animals de granja i destinades a infants, joves, adults, empreses, famílies…