Hotel Somlom Eco Friendly (Sant Esteve de Palautordera)

HOTEL SOMLOM ECO FRIENDLY

POBLACIÓ: Sant Esteve de Palautordera
ADREÇA: C/ Oratge, 11
REGISTRE DE TURISME DE CATALUNYA: HB004609-08
CODI POSTAL: 08461
TELÈFON: 938482073
E-MAIL: info@somlom.com
PÀGINA WEB: www.somlom.com

Som hotel, som benestar i som formació. A Somlom us oferim una experiència global de cura, descans, creixement personal i professional en un mateix espai. Gaudim d’una ubicació privilegiada; el nostre centre es troba als peus del Parc Natural del Montseny, al poble de Sant Esteve de Palautordera, a la comarca del Vallès Oriental, província de Barcelona.

L’hotel Somlom és ecofriendly, és a dir, és respectuós amb el medi ambient. El nostre edifici s’integra en el paisatge natural del Montseny, està fet de fusta massissa procedent dels boscos sostenibles del cercle polar àrtic i utilitza energies renovables, com, per exemple, la solar i la geotèrmica. També apostem pel reciclatge i la disminució dels residus prescindibles. La nostra implicació amb el medi ambient està certificada amb diferents etiquetatges o entitats, com l’Ecolabel, la garantia de qualitat ambiental de la Generalitat de Catalunya i l’Europarc Federation.

Estem especialitzats en el turisme del benestar –en anglès, wellness tourism–, a Somlom us oferim un recull de diferents experiències personals, familiars o grupals, com ara relaxació, tallers de benestar, contacte directe amb la natura del Montseny, entre d’altres. L’objectiu principal de tots els nostres serveis –hotel, benestar i formació– és tenir cura de vosaltres.