El blog BCN+ recull un article de la Tourdera

El blog BCN+ és la finestra de promoció turística de la Diputació de Barcelona a través de la seva marca “Barcelona és molt més”. A més d’haver participat activament en la creació de la ruta de la Tordera en els municipis de la demarcació de Barcelona, la diputació també ha participat en accions de promoció de la ruta, com l’article publicat recentment al seu blog de promoció.

Com sabeu la Tourdera va començar a ser senyalitzada sobre el terreny l’any 2016 al municipi de Montseny, però no va ser fins l’any 2018 que tots els municipis de Barcelona  varen executar les actuacions d’adequació i senyalització de la ruta, amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

Darrerament, la Diputació de Barcelona, per mitjà del blog BCN+, que és la marca de promoció turística, ha recollit un article de la Tourdera per seduir els potencials usuaris de la ruta, tant a peu com en bicicleta, des del massís del Montseny i fins a la Mediterrània, oferint informació bàsica com la possibilitat de fer-la per trams, la connexió amb estacions de tren, etc.

Us deixem l’enllaç a la notícia per si és del vostre interès.

 

Captura de pantalla de la notícia

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
Categories