Els tracks de la Tourdera al Wikiloc

Tot i que la majoria ja ho coneixeu, Wikiloc és una comunitat d’usuaris que comparteixen rutes i punts d’interès d’arreu del món, georeferenciats, projectats sobre mapes de Google maps, o altres, i que permet baixar-te els tracks, visualitzar fotografies, explicacions, etc. Des de la Tourdera ja hem penjat els primers trams actius de la ruta, al municipi de Montseny.

Actualment Wikiloc ja té 10 anys de vida, en el que s’han penjat més de 4.000.000 de rutes i milions de punts d’interès, fotografies, videos, etc., associats a aquestes rutes. És per aquest motiu que des de la Tourdera hem considerat oportú penjar els diferents trams de la ruta que es vagin inaugurant.

Com sabeu, actualment tenim actius els trams de la ruta pel municipi de Montseny, concretament el de pujada del poble de Montseny al Coll de Sant Marçal i el de baixada del Coll de Sant Marçal al poble de Montseny. Així mateix, veureu que al wikiloc hem penjat aquests dos trams en les seves dues versions segons el tipus d’usuari, ja que com sabeu hi ha variants exclusives per a senderistes. Us deixem aquí l’enllaç a aquest tram de ruta de la Tordera, segons el sentit en que feu la ruta i el tipus d’usuari:

De Montseny a Sant Marçal (senderistes)

De Montseny a Sant Marçal (ciclistes)

De Sant Marçal a Montseny (senderistes)

De Sant Marçal a Montseny (ciclistes)

 

Esperem que us siguin útils!

Facebook
Twitter
Categories