Fogars de Montclús estrena un nou tram de la Tourdera

Aquest mes de novembre ens estrenem amb un nou tram actiu de la ruta de la Tordera. I ja és el tercer, aquest cop al municipi de Fogars de Montclús, un tram d’aproximadament 12 quilòmetres de longitud, que us permetrà enllaçar els nuclis de Montseny i Mosqueroles, passant per la Costa del Montseny.

Si us va agradar el tram entre el Coll de Sant Marçal i la vila de Montseny, aquesta vegada us recomanem la continuació de la ruta pel municipi de Fogars de Montclús. Des del poble de Montseny, podreu continuar un recorregut molt agradable fins a Mosqueroles, passant novament per senders, pistes forestals, etc., i tot en ple Parc Natural del Montseny.

Podeu descarregar-vos tota la informació del tram, en les dues direccions possibles, als següents enllaços:

Sobretot, tingueu en compte que es tracta d’un tram on, en algunes zones, les bicicletes i els senderistes tenen recorreguts diferents, degut principalment a l’orografia del terreny i al fet de trobar-nos en un espai natural protegit on la circulació de bicicletes pot estar restringida en alguns punts. Recordeu a seguir les recomanacions que us proposem en tot moment! Esperem que us agradi!!!

Les actuacions realitzades han estat finançades per la Diputació de Barcelona (Gerència de Turisme) i executades per l’Ajuntament de Fogars de Montclús.

 

Facebook
Twitter
Categories