Instal·lació de senyalització a la via ciclista entre Breda i Viabrea

Aquesta setmana s’ha instal·lat nova senyalització de seguiment de la Tourdera a la via ciclista que connecta la vila de Breda amb el nucli de Viabrea i la seva estació de tren. Aquesta via ciclista, que forma part del tram de la Tourdera entre Breda i Riells i Viabrea, forma part d’un passeig segur entre aquests dos municipis, en el qual a partir d’ara també hi trobareu la identificació de la Tourdera.

Com ja us varem informar durant el mes d’agost de 2020, després de mesos d’obres es va inaugurar oficialment la via ciclista que uneix el nucli urbà de Breda i l’estació de ferrocarril de Riells i Viabrea-Breda. Es tracta d’un tram que forma part íntegrament del tram de la Tourdera entre Riells i Viabrea i Breda; més concretament, consta d’un traçat de 2 quilòmetres paral·lel a la carretera GI-552, de 3 metres d’amplada, pavimentat amb asfalt i totalment segregat de la carretera (separat per una distància entre 3 i 5,5 metres al llarg del recorregut).

Des d’aquesta setmana, doncs, ja trobareu també sobre el terreny la senyalització de la Tourdera, tot i que fins ara no hi havia pèrdua pel tipus de traçat inequívoc. Aquesta via ciclista, que malgrat porti aquest nom és també un camí per fer a peu, dóna molta seguretat en la mobilitat quotidiana de la gent i fomenta tant el senderisme com la bicicleta. De fet, si circuleu per la carretera entre Breda i Riells de seguida veureu la quantitat d’usuaris que utilitzen la nova via.

Us deixem algunes imatges de la nova senyalització instal·lada:

 

Facebook
Twitter
Categories