La Tourdera a la Fira Mercat del Ram de Tordera

Els passats 23-25 de març, durant la celebració de la Fira Mercat del Ram de Tordera, la Tourdera ha estat present en un dels estands de la fira, amb la participació dels diferents municipis que tenen trams actius de la ruta. Malgrat la pluja del cap de setmana, tant divendres com diumenge es va poder oferir informació als visitants.

Els municipis de la Tourdera participants han pogut donar a conèixer la seva oferta turística, de manera que els usuaris de la ruta que arriben als seus municipis, fent els seus trams, coneguin els allotjaments, equipaments, restaurants, altres rutes, etc., per tal de fer de la visita una experiència completa a casa seva. Concretament, els municipis participants han estat Montseny, Fogars de Montclús, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina, Sant Celoni, Gualba, Fogars de la Selva i Tordera.

Al llarg de la fira, els assistents han pogut observar cartells que indicaven la direcció on trobar informació de la ruta. Cadascun dels cartells, contenia informació de la ruta en cadascun dels municipis participants, mitjançant una fotografia, els punts d’interès de la ruta al seu territori, així com un petit mapa dels trams que es poden fer des del municipi.

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
Categories