La Tourdera al V Fòrum de Turisme de la Selva

El passat divendres 24 de novembre va tenir lloc el V Fòrum de turisme de la Selva,  l’espai de trobada anual del turisme a la comarca de la Selva que, en l’edició d’enguany, es va debatre sobre el cicloturisme, el ciclisme i el BTT com a elements de l’oferta turística del territori. Des de la Tourdera vam tenir l’oportunitat de presentar el projecte i l’estat actual de les actuacions projectades per aquest any 2017.

En un primer bloc, va tenir lloc la presentació de dues destinacions cicloturístiques, Argelers, de França, i Lloret de Mar, com a territori local. En el segon bloc el Patronat de Turisme Costa Brava – Pirineu de Girona es va presentar el Club de màrqueting de Turisme Esportiu (ciclisme i BTT), seguit de la presentació del Consorci de Vies Verdes de Girona amb el segell distintiu de Bed&Bike. En un tercer i últim bloc, els casos pràctics dels agents del territori vinculats amb el cicloturisme com són el Consell Comarcal de la Selva amb la presentació del projecte Tourdera, Traveltec (agència receptiva de turisme actiu), Wikiloc (empresa d’aplicacions en línia), Pedals de Serrallonga (agència receptiva de BTT), Evenia Travel (agència receptiva de turisme actiu).

Des de la Tourdera varem fer una intervenció en la que es va explicar la ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies, tant dels seus objectius de dinamització territorial, com de l’estat actual de les intervencions executades durant aquest any 2017. Així mateix, també es va aprofitar per fer una petita introducció de les actuacions previstes per al proper any 2018.

 

Facebook
Twitter
Categories