La Tourdera ja és membre ORG de wikiloc

Com sabeu, des de fa anys, la Tourdera té penjats tots els tracks dels trams de la ruta al portal Wikiloc, una plataforma digital amb més de 2 milions d’usuaris que va néixer a Catalunya. Es tracta d’una eina que permet emmagatzemar i compartir rutes a l’aire lliure, georeferenciades, així com punts d’interès associats, mostrades sobre mapes de base diversos com Google Maps, Open Street Map, mapes topogràfics, ortofotomapes, etc.

Des que la Tourdera va penjar els primers trams actius de la ruta al portal Wikiloc, l’any 2017, el perfil va créixer fins als 84 tracks de trams de la Tourdera penjats actualment, que us podeu descarregar i consultar, i que ja són utilitzats pels més de 253 seguidors del perfil Tourdera.

Precisament aquest mes hem pujat un esglaó en la qualitat que oferim als usuaris de la ruta, ja que hem activat la funcionalitat ORG de wikiloc, que ofereix diferents avantatges i comoditats afegides, alhora que dóna més visibilitat al perfil. És per aquest motiu que us hem preparat aquest article, amb un resum de les principals funcionalitats que ens ofereix:

1 – Navegació Outdoor

Una de les característiques més interessants per als usuaris de la ruta és la possibilitat de poder seguir els tracks de la Tourdera amb el sistema de navegació gratuït, enregistrant el camí que fan tot seguint l’itinerari de la ruta. Una vegada acabat el tram, l’usuari podrà guardar la ruta que ha fet, accedir a les característiques (distància, desnivells, etc.), etc., o simplement no guardar-la.  Aquí podeu accedir a les instruccions de com usar el sistema de navegació.

I si l’usuari no vol enregistrar la ruta, simplement podrà seguir-la fàcilment, ja que en tot moment el GPS del seu dispositiu el situa sobre el mapa amb un punt blau, que es mou a mesura que avança, tot seguint la ruta sobre el mapa i sense possibilitat de perdre’s.

 

2 – Millor visualització del perfil Tourdera

Ser membre de Wikiloc ORG permet obtenir millor visibilitat dins la Comunitat, apareixent de forma més destacada a la part superior de la llista de cerques Web i App, a tota persona interessada en rutes de la zona.

3 – Accés a més i millors estadístiques dels usuaris

Des d’ara en endavant, podrem analitzar millor l’interès de la comunitat en el teu perfil, analitzant aspectes com la procedència dels usuaris de la plataforma, entre d’altres. Totes aquestes estadístiques ens han de servir per conèixer millor els usuaris de la ruta per adaptar-nos i oferir un millor servei.

4 – Mapa propi de rutes

Actualment el perfil Tourdera té el seu mapa propi públic de rutes, que tots els usuaris de la comunitat podran explorar, sense la interferència d’altres rutes d’altres usuaris. Això ens permet enllaçar mapes concrets de wikiloc, però només amb els tracks de la Tourdera.

 

Esperem trobar-te a wikiloc i que utilitzis algun dels nostres tracks amb el sistema de navegació gratuït pels usuaris de la Tourdera!

 

 

Facebook
Twitter
Categories