Millores als trams de la Tourdera a Sant Celoni

L’ajuntament de Sant Celoni ha iniciat recentment diferents actuacions en el marc de la Ruta de la Tordera que implicaran millores substancials per als usuaris de l’itinerari. A grans trets, s’habilitaran diferents trams de carril bici en trams urbans pavimentats i es millorarà el ferm en diferents trams de pista que, a causa de les pluges, es trobaven en mal estat. El contracte, adjudicat per un valor total de 137.505,14 €, es va iniciar el passat dia 16 de setembre, i es preveu que s’enllestirà en un mes.

Després que l’any passat es senyalitzés la ruta de la Tordera als municipis de la demarcació de Barcelona, ja són diverses les obres que s’han executat des d’aleshores per mantenir i millorar el traçat de la ruta. Les actuacions més recents les està desenvolupant l’ajuntament de Sant Celoni, que ha adjudicat un contracte per a millorar la ruta al seu municipi. Concretament, el contracte, adjudicat per un valor total de 137.505,14 €, es va iniciar el passat dia 16 de setembre i preveu realitzar dos grans tipus d’actuacions:

  • Donar continuïtat al carril bici a la zona del Temple, just a l’entrada al municipi pel parc de la Font dels Enamorats. Amb aquesta actuació, el carril bici continuarà per davant del gimnàs del Sot de les granotes i anirà direcció cap a Can Draper. Serà un carril bici segregat i senyalitzat, completament segur per als usuaris.
  • Habilitar carril bici al petit tram de 150m de la carretera d’Olzinelles BV-5112 per on discorre la ruta.
  • Anivellar els trams de camí per pista que estan en pitjor estat, fent una aportació de material per millorar la capa de superfície, i arranjar amb material més consistent aquells trams de camí que tenen més pendent i que pateixen més l’erosió amb les pluges.

Aquestes actuacions, se sumen a totes les obres realitzades enguany a la demarcació de Girona on s’han realitzat les obres dels trams gironins. Us deixem una imatge de la construcció del carril bici de la carretera d’Olzinelles.

 

 

Facebook
Twitter
Categories