Millores de la senyalització a Arbúcies

En els darrers dies s’han realitzat diferents operacions de manteniment de la senyalització de la Tourdera a Arbúcies i, alhora, s’ha millorat la senyalització en diferents trams boscosos on, com a conseqüència de l’obertura de pistes de desembosc, el camí podia resultar confús. La nova senyalització, tenint en compte que els trams afectats es troben dins del Parc Natural del Montseny, s’ha realitzat seguint la normativa de senyalització de Parcs.

Un dels problemes de la senyalització d’itineraris de senderisme o bicicleta en entorns boscosos és que, pel fet de trobar-nos en un entorn en constant canvi, la senyalització s’ha d’anar actualitzant. Aquest fet és molt comú en zones amb gestió forestal, ja que la retirada de llenya del bosc fa recuperar pistes forestals que només s’utilitzen per aquest ús. En aquests casos, el que passa és que una pista forestal que semblava abandonada i per cap motiu intuïa a un usuari de la ruta a entrar-hi, ara passa a generar el dubte de si el camí va per aquest punt.

Aprofitant les actuacions periòdiques de manteniment de la ruta, aquests dies s’han col·locat algunes noves senyals de seguiment de la Tourdera al municipi d’Arbúcies, de manera que si feu l’itinerari segurament trobareu noves senyals. Recordeu que sempre que observeu incidències a la ruta ens les podeu comunicar en el formulari que tenim habilitat per aquest ús (formulari d’incidències).

Us deixem amb algunes imatges de la nova senyalització.

Facebook
Twitter
Categories