Millores de la senyalització a Hostalric

Ara fa uns dies es varen realitzar, a Hostalric, algunes actuacions de millora de la senyalització direccional de banderoles de seguiment de la ruta pel municipi. Concretament, es varen reposar banderoles direccionals que havien patit vandalisme, algunes fins i tot havien desaparegut i, alhora, es va re-ubicacar un plafó de la ruta a l’aparcament de l’estació de tren o es varen realitzar algunes podes de vegetació que tapaven senyals de la ruta.

En el marc de les actuacions rutinàries de manteniment de la ruta de la Tordera, des de l’ajuntament d’Hostalric s’han realitzat algunes actuacions de millora de la senyalització de la ruta. Un dels principals problemes de la senyalització d’itineraris a l’aire lliure és l’efecte del vandalisme, el qual, cada any, provoca que calguin reposar senyals desaparegudes o fortament malmeses. Concretament, a finals del mes de maig l’ajuntament d’Hostalric va realitzar una operació de manteniment general de la Tourdera, sobretot pel que fa a la senyalització que hi ha al municipi.

Entre aquestes operacions, es varen realitzar canvis de banderoles bandalitzades (doblegades), es varen reposar senyals desaparegudes, es va reubicar un dels plafons de la Tourdera per recol·locar-lo a l’estació de tren, o es varen realitzar operacions de poda de vegetació que tapava senyals.

L’actuació, que es va poder realitzar en un sol dia, no va suposar cap problema pel seguiment de la ruta, ja que es va realitzar “in situ” i no va caldre retirar cap tipus de senyal. A continuació us facilitem algunes imatges de les intervencions i, recordeu, si detecteu qualsevol incidència sobre la senyalització, ens podeu enviar la informació  mitjançant el formulari web habilitat per rebre aquest tipus de notificacions.

Foto: Tourdera. Reposició de senyalització a La Farga d'Hostalric.
Foto: Tourdera. Reposició de senyalització a La Farga d’Hostalric.
Foto: Tourdera. Banderola reposada a la bifurcació de l'itinerari principal amb el de la riera d'Arbúcies.
Foto: Tourdera. Banderola reposada a la bifurcació de l’itinerari principal amb el de la riera d’Arbúcies.
Foto: Ajuntament d'Hostalric. Reubicació del plafó de la zona esportiva a l'estació de tren.
Foto: Ajuntament d’Hostalric. Reubicació del plafó de la zona esportiva a l’estació de tren.
Foto: Tourdera. Poda de la vegetació entorn d'un suport de senyalització.
Foto: Tourdera. Poda de la vegetació entorn d’un suport de senyalització.

 

Facebook
Twitter
Categories