Millores de la senyalització a Tordera

El passat 13 de març l’ajuntament de Tordera va realitzar diverses actuacions de millora de la senyalització direccional de banderoles de seguiment de la ruta pel municipi. Concretament, es varen actualitzar continguts de banderoles direccionals malmeses pel pas dels anys, així com es varen reposar plaques identificatives de la Tourdera.

En el marc de les actuacions rutinàries de manteniment de la ruta de la Tordera, des de l’ajuntament de Tordera s’han realitzat algunes actuacions de millora de la senyalització de la ruta. Un dels principals problemes de la senyalització d’itineraris a l’aire lliure és l’efecte de la intempèrie, que afecta l’estat i conservació de les senyals (temperatures, aigua, etc.). El passat dimecres 13 de març, l’ajuntament de Tordera ha realitzat una operació de manteniment de les senyals de la Tourdera que passen pel municipi, en la qual s’han reposat vinils de banderoles de seguiment que es trobaven en mal estat, així com s’han reposat algunes plaques identificatives de la ruta que havien desaparegut.

L’actuació, que es va poder realitzar en un sol dia, no va suposar cap problema pel seguiment de la ruta ja que es va realitzar “in situ” i no va caldre retirar cap tipus de senyal per treballar-la a taller. L’actualització d’aquesta senyalització suposa una millora en la imatge de la ruta en vers als usuaris, tal i com s’observa en alguns dels exemples mostrats al final de l’article, amb imatges de l’abans i el després de les senyals on es va intervenir.

Recordeu que qualsevol usuari de la ruta pot fer arribar incidència sobre la senyalització mitjançant el formulari web habilitat per rebre aquest tipus de notificacions.

Actualització de vinils de la Tourdera al municipi de Tordera (zona del Pla de Jalpí)
Actualització de vinils de la Tourdera al municipi de Tordera (zona del torrent de la Mina d’Or)
Operaris municipals durant les tasques de millora de la senyalització de la Tourdera al municipi de Tordera

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruta de la Tourdera (@tourdera)

Facebook
Twitter
Categories