Millores de la senyalització al municipi de Sant Celoni

Durant el mes de juny l’ajuntament de Sant Celoni ha realitzat una actuació de millora de la senyalització direccional de banderoles de seguiment urbanes. Concretament, es tractava de senyals indicadores de direccionalitat en l’entorn urbà, les quals presentaven problemes amb els vinils.

La senyalització d’itineraris a l’aire lliure presenta diversos problemes que afecten a l’estat i conservació de les mateixes, entre elles l’efecte de la intempèrie (temperatures, aigua, etc.). Al municipi de Sant Celoni, durant el passat mes de juny, es va realitzar una actuació per actualitzar uns quants vinils de banderoles urbanes de seguiment, que presentaven signes de deteriorament pel pas dels anys.

L’actuació, que es va poder realitzar en un sol dia, no va suposar cap problema pel seguiment de la ruta ja que l’operació es va realitzar “in situ”. Malgrat que el seguiment de la ruta en cap moment s’ha vist compromès, l’actualització d’aquesta senyalització suposa una millora en la imatge de la ruta en vers als usuaris.

Recordeu que qualsevol usuari de la ruta pot fer arribar incidència sobre la senyalització mitjançant el formulari web habilitat per rebre aquest tipus de notificacions.

Facebook
Twitter
Categories