Millores del traçat al municipi d’Arbúcies

Des de fa unes setmanes, el tram de la Tourdera que ressegueix la riera d’Arbúcies, al terme municipal d’Arbúcies, també conegut com el “Passeig per la riera”, ja està en perfectes condicions per a la pràctica del senderisme i la bicicleta. Després del temporal Glòria el tram va quedar fortament malmès en alguns punts, que han requerit d’actuacions per a tornar-lo a posar a punt, especialment a la zona de Can Cassó.

El tram de la Tourdera que ressegueix la riera d’Arbúcies aigües amunt de la vila d’Arbúcies presentava fins fa poc diversos punts on el temporal Glòria va afectar el ferm provocant fortes erosions, desperfectes, etc. Malgrat que el tram era totalment transitable, calia fer-ho amb precaució, tant a peu com amb bicicleta de muntanya.

Algunes actuacions de millora del ferm ja es varen realitzar fa mesos, però en altres casos requerien d’actuacions de major envergadura, que actualment ja s’han solucionat. Esperem, doncs, que aquesta tardor pugueu gaudir d’aquest tram tant agradable al costat de la riera.

Us deixem algunes imatges de l’abans i després de les actuacions a la zona de Can Bassó:

Imatge de la zona dies després de la tempesta.
Imatge de la zona dies després de la tempesta.
Imatge recent amb la consolidació del talús i l’aplanament del ferm actual.

 

Facebook
Twitter
Categories