Nova activitat per la tourdera del grup VadeBici

El proper 8 de març de 2020 el grup de cicloturisme VadeBici ha organitzat una nova activitat per la ruta de la Tordera, similar a la que varen organitzar a finals de 2018 entre Massanes i Malgrat de Mar (vegeu notícia aquí). En aquesta ocasió, han organitzat la pedalada “Ruta de la Tordera: de la muntanya al mar”. Si esteu interessats a participar de l’esdeveniment, cal que contacteu a la següent adreça de correu electrònic: vadebicigrup@gmail.com.

El format d’aquest tipus de sortides en bicicleta consisteix en arribar al punt de sortida acordat mitjançant transport públic (tren), desenvolupar l’activitat fent una pedalada no competitiva per descobrir el territori i arribar a la destinació final, en aquest cas Blanes, amb connexió de tren (línia R1) per poder tornar a casa.

Es tracta d’un itinerari molt fàcil, organitzat pel grup de cicloturisme VadeBici, en el que cal portar la bicicleta, casc, guants, assegurança ciclista, llums, menjar i aigua. Per més informació i per apuntar-se a l’activitat cal contactar directament per correu electrònic a vadebicigrup@gmail.com. Les dades principals de l’activitat són:

 

PUNT DE TROBADA I HORA D’INICI: Es confirma assistència via mail.

PUNT FINAL: Estació de tren de Blanes – Línia R1.


NIVELL DE DIFICULTAT: Baix/Mig.

DESNIVELL ACUMULAT: 150 m.


DISTÀNCIA: 48 kms.

SOBRE LA BTT: 100%.

RUTA: No circular.

ACTIVITAT:Dirigida per 2 Monitors-Guies i Tècnics de Mountain Bike.


Us deixem amb algunes imatges de la darrera activitat desenvolupada pel Grup de Cicloturisme VadeBici entre Massanes i Malgrat de Mar:
Facebook
Twitter
Categories