Nova reunió de seguiment de la Tourdera

El passat divendres 13 d’abril va tenir lloc, a l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, la reunió semestral de seguiment de la Tourdera amb els representats dels 18 ajuntaments participants, del Consell Comarcal de la Selva i del Parc Natural del Montseny. Després de la reunió realitzada el passat mes de desembre, es va fer un repàs de les actuacions dels darrers quatre mesos i es van discutir actuacions futures.

Després d’un any 2017 amb moltes novetats a la Tourdera, amb 11 municipis fent actuacions i posant en servei els seus trams de la ruta, l’inici del 2018 ha servit per posar ordre a totes aquestes novetats, entrar tota la informació de senyalització i trams al SIG i a la pàgina web, i s’han acabat de perfilar algunes de les primeres actuacions de promoció de la ruta.

Les reunions periòdiques amb els diferents ajuntaments són molt productives, ja que entre tots es decideixen qüestions rellevants en el marc de la ruta. Durant els propers mesos es preveu començar amb la licitació de les obres pels municipis gironins, continuar amb actuacions de promoció, etc. Us anirem informant puntualment de totes les novetats!

Facebook
Twitter
Categories