Nova rotonda i pas inferior a la C35 entre Riells i la Batllòria

Després de diversos mesos d’obres, el pas inferior per la carretera C-35, entre Riells i Viabrea i La Batllòria (Sant Celoni), ja es troba en funcionament. De fet, des de finals del mes d’abril que es va reobrir el pas, mentre es finalitzen la resta d’obres. Així doncs, aquest pas de la Tourdera que es va veure afectat durant uns mesos, i pel qual calia travessar la carretera per un pas de vianants amb semàfor, ja té lloc de forma normal i segur per sota la carretera.

Des del mes d’octubre de 2021, el pas inferior per la carretera C35 entre els municipis de Riells i Viabrea i Sant Celoni (La Batllòria) va deixar d’estar en funcionament per les obres de construcció d’una rotonda a l’encreuament de la C-35 amb la GI-552, entre la Batllòria, al terme municipal de Sant Celoni, i Riells i Viabrea (la Selva). En paral·lel a la rotonda per canalitzar el trànsit i millorar la seguretat viària d’aquest encreuament, l’obra també ha servit per millorar l’accessibilitat al pas inferior per a vianants que connecta les zones urbanes de Riells i Viabrea amb el nucli de la Batllòria.

Entre l’inici d’aquestes obres a l’octubre i el mes d’abril d’enguany, es va habilitar un pas de vianants amb regulació semafòrica, fins que a finals d’abril es va reobrir el nou pas inferior, mentre finalitzen la resta d’actuacions per a deixar la zona totalment condicionada. Aquest nou pas presenta uns accessos molt millors que l’anterior, en el qual les rampes eren amb pendents molt pronunciades. Actualment està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, el que les fa molt menys pronunciades i accessibles, i molt més ciclables pels usuaris de la ruta que vagin amb bicicleta.

Durant aquest procés d’obres, es va retirar la senyaltizació de la ruta de la Tordera a les zones afectades, la qual ha estat reposada novament una vegada adaptats els accessos novament. Per tant, tots aquells usuaris que feu la ruta de la Tordera i us volgueu desviar cap a Riells i Viabrea o Breda, passant per la Ballòria, sapigueu que en aquest punt podreu creuar la C35 de forma còmode i amb total seguretat. Actualment queda pendent una nova senyalització de la ruta que en breu serà col·locada, just a l’encreuament entre el carrer Comerç i el carrer de Santa Fe, per on discorre el traçat de la ruta.

 

Facebook
Twitter
Categories