Noves fitxes de la Tourdera per trams

Aquest mes de setembre hem publicat a la pàgina web unes fitxes, per cadascun dels trams actius de la ruta, perquè els usuaris de la Tourdera les puguin imprimir i tinguin una mínima informació de ma mentre fan la ruta. Es tracta de fitxes de petit format, amb fotografies, informació tècnica i un petit mapa, que els servirà de recolzament i que trobareu a la pàgina de cada tram.

Les fitxes editades, essencialment gràfiques i sense pràcticament text, són un recurs en què es pot copçar mitjançant unes poques fotografies el que es trobarà l’usuari al fer aquell tram de ruta i podrà consultar de forma molt visual les característiques tècniques de longitud del tram, desnivells acumulats de pujada i de baixada, la dificultat que té i el tipus de senyalització que haurà de seguir. Així mateix, si el tram presenta variants senderistes, la informació tècnica es separarà en funció del tram recomanat per fer en bicicleta o el tram exclusiu per fer a peu.

El revers de la fitxa està conformat per un plànol amb el recorregut de l’itinerari sobre un mapa topogràfic (1:25000), en el quals hi ha destacats els punts d’interès més remarcables que l’usuari es trobarà al fer el tram, o en un entorn molt i molt proper i senyalitzat des de la ruta.

Per últim, a la fitxa es facilita un correu electrònic de contacte on comunicar incidències detectades durant l’itinerari, amb l’objectiu de millorar i esmenar el més aviat possible tots aquells acontentaments o incidents que puguin afectar a la ruta.

Us deixem aquí dues imatges perquè veieu l’aspecte de les fitxes i esperem que siguin del vostre interès!

Facebook
Twitter
Categories