Noves sortides programades del Grup Vadebici per la Tourdera

El Grup Vadebici, una entitat que promou l’Slow-Biking, és a dir, la pràctica de la bicicleta sense presses i gaudint del paisatge, té previstes diverses sortides per la ruta de la Tordera per a principis del 2022, en el marc de les sortides que organitza periòdicament per carrils bici, vies verdes, camins rurals, etc.

Si no coneixeu el Grup Vadebici, es tracta d’una entitat que agrupa a amants de la bicicleta i de tot el món que l’envolta. En la seva proposta d’activitats, destaquen l’organització de sortides per fer rutes en bicicleta als millors llocs de Catalunya i gaudir del millor cicloturisme. La seva filosofia és practicar l’Slow-Biking, pedalar sense presses i gaudir en tot moment de la ruta i de l’entorn.

 

Per a principis de 2022 l’entitat està organitzant 3 sortides per la ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies, per a fer dues rutes molt interessants (Díptic). De fet, ja ha organitzat dues sortides anteriorment per la Tourdera, una entre Massanes (estació de tren) i Malgrat de Mar, i l’altre entre Sant Celoni i Blanes. Les sortides, de gran èxit de participació, consisteixen en arribar al punt d’inici de la ruta mitjançant transport públic (tren) o cotxe particular, desenvolupar l’activitat fent una pedalada no competitiva per descobrir el territori, i arribar a la destinació final, on hi ha novament una connexió de tren (línia R1) per poder tornar a casa. Dins de l’activitat, hi ha diferents parades i l’ambient sempre és molt distès i lúdic.

Concretament, les activitats previstes per al 2022 són les següents:

  • Sant Celoni – Hostalric – Blanes (12/01/2022) (inclou xocolatada amb xurros a Sant Celoni).
  • Sant Celoni – Hostalric – Blanes (30/01/2022) (inclou xocolatada amb xurros a Sant Celoni).
  • Massanes (estació) – Hostalric – Malgrat de Mar (12/02/2022)

Les característiques generals de les rutes són:
Nivell de dificultat: Baix/Mig
Desnivell acumulat aproximat 150 m
Tipus de bicicleta: Gravel o BTT
Ruta: No circular
Transport: En tren o cotxe particular
Inclou: Ruta dirigida per un guia titulat en BTT

Si esteu interessats en participar en les sortides, heu de contactar amb el Grup Vadebici:

vadebicigrup@gmail.com

Telèfon 695660373

www.vadebici.org

 

Facebook
Twitter
Categories