Pedalada del grup VadeBici

El passat 4 de novembre va tenir lloc una pedalada per la Tourdera, des de l’estació de tren de Massanes fins a la desembocadura de la Tordera (Malgrat de Mar), organitzada pel Grup de ciclisme VadeBici. La sortida, que va comptar amb la presència de 60 persones, va ser tot un èxit i molt amena.

El grup es va trobar a les 9h a l’estació de tren de Maçanet-Massanes i va iniciar la ruta cap al poble de Massanes. Precisament, tot el primer tram des de l’estació de tren i fins a Hostalric, passant per Massanes, encara no compta amb la senyalització de la ruta, tot i que aquesta s’iniciarà el proper any 2019.

Durant el descens, es va programar una parada tècnica a la vila de Tordera, on es va aprofitar per esmorzar a la zona del parc de la Sardana. I, a la represa, ja es va iniciar el darrer tram cap a la desembocadura de la Tordera, passant per Palafolls, i arribant finalment al poble de Malgrat de Mar, on va finalitzar la pedalada a l’estació de tren.

Us deixem aquí unes quantes fotografies de la jornada. Moltes gràcies al Grup Vadebici per organitzar l’activitat i ajudar-nos a fer descobrir la ruta i els pobles que la fan possible!

 

Facebook
Twitter
Categories