Modificació de traçat a La Batllòria

En les darreres setmanes s’ha realitzat una petita modificació del traçat de la Tourdera a la Batllòria, dins del terme municipal de Sant Celoni. Concretament, s’ha realitzat aquest canvi per evitar el pas de bicicletes per zones on actualment no hi és permès i, alhora, solucionar problemes de direccionalitat.

A finals del mes de juny es va realitzar a La Batllòria un petit canvi en el traçat de la Tourdera, on la circulació de bicicletes en un punt podia suposar un problema de convivència amb els vianants, alhora que existien problemes de direccionalitat viària que eren incompatibles.

Concretament, des de la plaça de l’Església de Nostra Senyora de l’Esperança la ruta passa actualment pel passatge del Carrer Major fins a la Carretera Vella, on ja connecta amb el municipi veí de Riells i Viabrea, pel pas inferior de la carretera C-35.

Malgrat aquests canvis, encara queden pendents alguns petits canvis referents a la connexió amb Gualba, on es preveu la instal·lació de cartells informatius en els quals, en un petit tram d’aproximadament 150m, els usuaris de la bicicleta hauran de baixar de la mateixa per evitar accidents.

Amb aquestes millores es pretén evitar conflictes entre usuaris de la bicicleta i vianants i millorar la seguretat i l’experiència dels usuaris.

Facebook
Twitter
Categories