Reconstrucció de la passera per sobre del riu Tordera a Santa Maria de Palautordera

Com sabeu, el temporal Glòria va tenir unes conseqüències molt negatives sobre tots els municipis per on discorre la ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies (Tourdera). Fins i tot, degut a l’elevat cost de moltes de les obres de reconstrucció, i amb el pas de la pandèmia entremig, algunes de les actuacions no s’han pogut portar a terme encara.

Aquest no és el cas, però, de la passera del barri de la Serra a Santa Maria de Palautordera. Tenim la bona notícia d’anunciar-vos que, després de molts mesos, l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha pogut reconstruir aquesta passera, que ja està en funcionament, i permet el pas per sobre del riu Tordera en els trams entre Santa Maria i Vallgorguina o Sant Celoni. Amb el restabliment del pas pel lloc habitual, ja s’ha desfet el marcatge de l’itinerari alternatiu que s’havia habilitat per mantenir actiu el tram.

Aprofitem per anunciar-vos que es preveu fer una inauguració oficial el proper dia 28 de maig i, si en teniu ganes, us animem a visitar-la, ja que actualment ja es troba plenament operativa. Us deixem també algunes imatges actuals i dels efectes del pas del temporal.

 

Facebook
Twitter
Categories