Reobert de nou el pas sobre la riera de Santa Coloma a Massanes

Una de les obres pendents que quedàven per resoldre després del temporal Glòria era la reparació del gual sobre la riera de Santa Coloma a l’alçada de l’estació de tren de Maçanet – Massanes. Això implicava que el tram de la ruta  entre l’estació i el poble de Massanes estava tallat al pas de persones, ja que calia creuar la riera directament sobre la llera. Des del 15 d’octubre ja és possible creuar sense problemes per aquest punt i, per tant, el tram queda restablert.

Tot i que ja fa més d’un any i mig del temporal Glòria, encara queden sobre el territori algunes infraestructures afectades per aquest fort temporal que tant va afectar la conca de la Tordera. Poc a poc s’han anat fent obres en diversos punts i, aquest mes, ja us podem donar la bona notícia que s’ha recuperat, de nou, el gual que travessa la riera de Santa Coloma a Massanes.

Durant tot aquest temps, s’han realitzat actuacions provisionals que permetien el pas, però cada vegada que la riera pujava una mica per les pluges, el camí tornava a resultar afectat. Actualment, i després de diverses setmanes d’obres, s’ha reconstruit de nou el gual sobre la riera, que permet el pas de vehicles i persones de forma més segura, però igualment cal circular amb precaució i no creuar mai que hi hagi una riuada, tal i com marca la senyalització, ja que es tracta d’una zona inundable. Així doncs, el tram Massanes – Estació de tren es considera novament operatiu.

Imatge actual del nou pas

Gual desaparegut durnat el Glòria
Facebook
Twitter
Categories