Restablert el traçat de la ruta a Riells i Viabrea

Des de fa uns mesos, el pas de la Tourdera pel municipi de Riells i Viabrea es trobava desviat en un petit punt entre l’Avinguda Ferrocarril i el carrer de Santa Fe (Alba de Liste), com a conseqüència d’unes obres de millora de les comunicacions dins del municipi.

Tal i com us varem informar ja fa uns mesos, el pas de la Tourdera per sota de les vies del tren i del TGV es trobava tallat tant al pas de vehicles, com de vianants i bicicletes. Concretament, el tall va tenir lloc entre l’Avinguda Ferrocarril i el carrer de Santa Fe (Alba de Liste) i, per aquest motiu, es va habilitar un desviament provisional de la ruta, tal i com mostra el següent mapa.

Mapa del tall que afectava la ruta (vermell) i del desviament proposat per als usuaris (taronja)

Actualment, malgrat les obres no estan 100% finalitzades, tant els senderistes com els ciclistes poden utilitzar el pas, i per tant seguir el traçat original de la ruta. Si feu aquest tram, a més, observareu com tota l’avinguda del ferrocarril actualment incorpora ja un carril bici, de manera que farà encara més segur el pas de la ruta per aquest punt. Us deixem algunes imatges de la zona amb el pas restablert:

Imatge del pas tallat
Imatge del pas actual de la ruta
Imatge del pas actual de la ruta

 

 

 

Facebook
Twitter
Categories