Restabliment del traçat dels trams de Blanes

Com sabeu, durant del mes de gener, amb els forts efectes del temporal Glòria, les incidències més importants varen ser a tota la zona de la baixa Tordera, especialment als municipis de Blanes i Malgrat de Mar. En les darreres setmanes s’estan finalitzant les obres en aquests municipis, tant a les motes del riu Tordera com al pont d’en Pixota entre Blanes i Malgrat.

Després de molts mesos d’obres, els ponts sobre el riu Tordera entre Blanes i Malgrat de Mar, tant el de la línia de ferrocarril, com el de la carretera GI-6831, també conegut com el Pont d’en Pixota, ja han estat reconstruïts i és possible comunicar els dos municipis per aquest punt. A més, en la reconstrucció del pont per cotxes, que era molt estret originàriament, ara és un pont que incorpora un carril bici totalment segregat del trànsit. L’acabament de les obres d’aquest pont també fan que el tram de la ruta de la Tordera que passava per sota dels mateixos ja no estigui tallat al pas de persones, el que provocava un desviament provisional de l’itinerari que ja no és necessari.

Al mateix temps, ja fa unes setmanes també varen finalitzar les obres sobre la mota del riu Tordera, també greument afectada pel temporal Glòria. En les obres s’han reconstruït les esculleres i s’han reestablert els camins per sobre la mateixa mota, que és l’itinerari de la ruta de la Tordera. En aquestes setmanes es restablirà la senyalització malmesa per les obres, tot i que el camí es segueix perfectament.

Us deixem unes fotografies de l’abans i del després de les actuacions. Les quatre primeres són imatges de l’afectació sobre els ponts i de la seva reconstrucció i les dues restants d’una zona de la mota de la Tordera malmesa i la seva reconstrucció:

Facebook
Twitter
Categories