Reunió de coordinació i seguiment Tourdera

El dia 29 de novembre ha tingut lloc, per videoconferència, la reunió semestral de seguiment del projecte “Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies”, unes reunions que tenen lloc periòdicament amb els 18 ajuntaments participants per tal de donar a conèixer totes les actuacions efectuades en els darrers mesos i encarar les properes actuacions en el marc de la ruta.

Igual com es va fer en l’anterior reunió, com a conseqüència de la situació actual d’auge de la COVID19, la reunió s’ha realitzat novament per videoconferència per tal de garantir la seguretat de tots els assistents. A la reunió, en la qual hi han participant els 18 ajuntaments del projecte, ha comptat amb 20 assistents i s’ha fet un resum de totes les actuacions realitzades durant aquest any 2021, així com s’ha fet una presentació de les línies d’actuació per al proper 2022.

Durant la benvinguda als assistents, realitzada pel Conseller de turisme del Consell Comarcal de la Selva, s’ha destacat que en els anys de recorregut que té el projecte, hem viscut una etapa de creixement i construcció de la ruta. Hem viscut un episodi molt dur amb el temporal Glòria. I ara ens trobem en una etapa de maduració i estabilització, amb molts usuaris ja sobre el terreny, gaudint d’una ruta de prop de 200km i que els permet descobrir i estimar el territori on ens trobem. Ahora, ha destacat també el fet que es tracta d’un projecte complex i molt exitòs, en el sentit que ha aconseguit reunir a 18 municipis de 3 comarques diferents, fins i tot de dues províncies diferents, el que dona fè de l’interès i dels beneficis que un projecte d’aquestes característiques pot suposar sobre el territori.

Moltes gràcies a tots els assistents!

Facebook
Twitter
Categories