Reunió semestral de seguiment

El dia 28 d’octubre ha tingut lloc, al municipi de Riells i Viabrea, la reunió semestral de seguiment del projecte “Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies”, unes reunions que tenen lloc periòdicament amb els 18 ajuntaments participants per tal de donar a conèixer totes les actuacions efectuades en els darrers mesos i encarar les properes actuacions en el marc de la ruta.

Les reunions de seguiment del projecte Tourdera tenen lloc als diferents municipis participants i, aquesta vegada, l’acte ha tingut lloc al municipi de Riells i Viabrea, concretament al centre cultural de La Casa Nova de Can Plana. A l’acte, en el que hi han assistit els ajuntaments participants del projecte, s’ha fet un resum de totes les actuacions realitzades durant aquest any 2019, així com s’ha fet una presentació de les línies d’actuació per al proper 2020.

Durant el torn de preguntes han sorgit diverses propostes que s’analitzaran i s’incorporaran dins les línies d’actuació del proper any, centrades en la promoció del projecte, la millora de la pàgina web, el manteniment de la ruta, etc.

Moltes gràcies a tots els assistents!

Facebook
Twitter
Categories