Reunió semestral de seguiment Tourdera

Aquest dijous 14 de desembre ha tingut lloc, a l’Ajuntament d’Hostalric, la reunió semestral de seguiment de la Tourdera amb els representats dels 18 ajuntaments participants, del Consell Comarcal de la Selva i del Parc Natural del Montseny. Semestralment els participants del projecte ens reunim per posar-nos al dia de les actuacions realitzades i per fer una previsió de les principals actuacions a realitzar en els següents mesos.

La reunió semestral de seguiment del desembre ha servit per donar compte de totes les actuacions realitzades durant aquest any 2017 en el marc de la ruta de la Tordera, especialment les desenvolupades pels 11 municipis barcelonins, la major part dels quals ja tenen els seus trams actius, així com tots els projectes redactats pels 7 municipis gironins i que es preveu un inici d’actuacions per al 2018. Així mateix, a la reunió s’ha discutit també sobre el manteniment futur de la ruta per garantir-ne la seva conservació i seguiment.

En les properes setmanes s’aniran activant a la pàgina web tots els nous trams de ruta que s’estan senyalitzant sobre terreny, en cadascun dels quals us anirem informant puntualment.

Facebook
Twitter
Categories