Reunió semestral de seguiment Tourdera

El passat divendres 5 de maig va tenir lloc la darrera reunió de seguiment del projecte projecte “Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies” a l’ajuntament d’Hostalric. Com sabeu, aquestes reunions tenen lloc un parell de vegades a l’any per posar al dia i informar de les tasques efectuades als diferents ajuntaments participants, així com per definir les actuacions futures.

Durant la darrera reunió, a la que varen assistir la pràctica totalitat dels 18 municipis participants al projecte, s’ha informat de les previsions d’execució de les actuacions als municipis barcelonins durant aquest any 2017, alguns dels quals ja han començat i on la previsió és finalitzar les tasques a finals d’any. Així mateix, també es va informar de les previsions per als municipis gironins, on es preveu un període que s’allargarà fins a finals de 2018.

Durant la reunió també s’ha informat de la creació d’un SIG per a la gestió de la ruta, l’activació del perfil a wikiloc, les actuacions de promoció, com la futura presentació del projecte al 6è Congrés internacional de la bicicleta, etc.

Així doncs, entrem en un període molt important de maduració del projecte, en el que a finals d’any bona part del traçat principal serà operatiu, des de mar fins al Montseny.

Facebook
Twitter
Categories