Segona sessió per a empresaris a Hostalric

El passat divendres 24 de març va tenir lloc la segona de les sessions dirigides a empresaris interessats en participar al projecte Tourdera. Si la primera de les sessions va tenir lloc a Tordera, en aquesta ocasió l’acte va tenir lloc al poble d’Hostalric, concretament a l’edifici La Domus – Can Llensa.

En el marc del cicle de tres trobades per a empresaris, el passat divendres 24 de març es va continuar amb la tasca de donar a conèixer a les empreses del territori la possibilitat de participar al projecte Tourdera, tot apareixent al directori de serveis de la web, que donarà accés a una fitxa per a cada negoci participant. Aquesta fitxa, a més, també estarà accessible des del plànol de la pàgina web, activant la categoria serveis o la subcategoria desitjada (allotjaments, restauració, etc.).

Durant la sessió, que es va iniciar amb la benvinguda per part de l’alcalde d’Hostalric, el sr. Nil Papiol, es va seguir el mateix guió que en la primera trobada, és a dir, una breu introducció del projecte Tourdera i el seu esperit de projecte de desenvolupament econòmic, i la voluntat actual d’implicar les empreses que es puguin beneficiar dels usuaris de la ruta a qui puguin oferir servei. En el darrer tram de la sessió es va presentar el directori de serveis i es varen intercanviar opinions sobre la ruta i la seva projecció. Algunes de les empreses participants a la sessió varen ser Live Bikes, Camping Blanes, Turisme Rural Mas Romeu, El Molí de Can Aulet, Restaurant Can Mariano, Casanova del Monjo o el Restaurant Quatre Vents 3.0.

Aquest cicle de trobades empresarials finalitzarà amb la sessió programada pel dia 30 de març a Santa Maria de Palautordera, malgrat que no es descarta realitzar més trobades en un futur segons la demanda. Per a tots els que hi estigueu interessats, recordeu que cal inscripció (mcorominas@selva.cat) i que la participació al projecte no té cap cost per a les empreses. Finalment, agrair a l’ajuntament d’Hostalric deixar-nos acollir l’acte al seu municipi i instal·lacions!

Facebook
Twitter
Categories