Senyalització desviament de l’itinerari principal entre Hostalric i Fogars

Com ja hem anunciat repetides vegades, el pas del Glòria va provocar importants danys al recorregut de la ruta de la Tordera, especialment entre els municipis d’Hostalric i Fogars de la Selva. Concretament, la ruta va quedar tallada per travessar la Tordera i, mentre no es repari el pas per travessar el riu, aquesta setmana s’ha realitzat la senyalització de la ruta per l’altre riba del riu.

El tram de la ruta principal de la Tourdera que discorre entre la riera d’Arbúcies i el pas per sobre el riu Tordera (antiga passera metàl·lica) va quedar tallat al pas com a conseqüència del temporal Glòria (trams vermells al mapa).

La passera va desaparèixer i el tram de camí per sobre la llera va quedar totalment desdibuixat i desaparegut en molt punts. Per aquest motiu, i fins que no es refaci la passera per sobre del riu Tordera, aquest tram de camí es troba tallat i per continuar la ruta cal utilitzar el desviament indicat en color taronja al mapa.

Quan estigueu fent la ruta, sobre el terreny, simplement heu de seguir les senyals existents, ja que aquesta setmana s’ha senyalitzat sobre el terreny i el podreu seguir amb la mateixa senyalització que la ruta habitual.

Aquest desviament no implica cap canvi en l’inici i final de trams, és a dir, es poden iniciar i finalitzar els trams des d’Hostalric com sempre, però per accedir al poble des de l’itinerari principal s’haurà de fer des del pont de la carretera BV-5123, seguint les indicacions Hostalric, l’entrada del qual es troba a 100m una vegada travessat el pont.

Tot i que aquest desviament està senyalitzat sobre terreny, us facilitem el track via wikiloc del desviament per tal de poder fer el recorregut sense problemes (tram taronja al mapa).

Us deixem amb algunes imatges de la nova senyalització:

Inici del desviament al Pont de la carretera BV-5123
Pont d’accés a Hostalric des de l’itinerari principal
Banderola de seguiment de la ruta fora de Parc Natural
Plaquetes d’identificació de la ruta que trobareu durant el recorregut
Banderola de seguiment de la ruta en àmbit de Parc Natural (Montnegre – el Corredor)
Fita de seguiment de la ruta (dins l’àmbit del Parc Natural del Montnegre – el Corredor)
Facebook
Twitter
Categories