Sessió per a empresaris a Tordera

El passat divendres 17 de març va tenir lloc, a Tordera, la primera de les sessions per a empresaris interessats en participar al projecte Tourdera. La sessió va tenir lloc a l’antic Hospital de Pobres de Tordera i va servir per presentar el directori de serveis de la web.

En el marc d’un cicle de tres trobades per a empresaris, aquest divendres 17 de març es va iniciar la tasca de donar a conèixer a les empreses del territori la possibilitat de participar al projecte Tourdera, tot apareixent al directori de serveis de la web, que donarà accés a una fitxa per a cada negoci participant. Aquesta fitxa, a més, també estarà accessible des del plànol de la pàgina web, activant la categoria serveis o la subcategoria desitjada (allotjaments, restauració, etc.).

Durant la sessió, que es va iniciar amb la benvinguda per part de la regidora de promoció econòmica i turisme de Tordera, Nadia Cantero, es va realitzar una breu introducció inicial per explicar el projecte de la Ruta de la Tordera i el seu esperit de projecte de desenvolupament econòmic, que comença amb la creació d’un itinerari turístic atractiu per part de l’administració i que acaba amb la implicació de les empreses que es puguin beneficiar dels usuaris de la ruta, a qui puguin oferir servei. En el darrer tram de la sessió es va presentar el directori de serveis i es varen intercanviar opinions sobre la ruta i la seva projecció. Algunes de les empreses participants a la sessió varen ser Cycling no limit, Casa de Colònies Mas Panella, Fleca Can Corpet, Ca l’Andreu o El Cafè de Palafolls.

Aquest cicle de trobades empresarials continuarà amb les sessions programades pels dies 24 de març a Hostalric i 30 de març a Santa Maria de Palautordera. Per a tots els que hi estigueu interessats, recordeu que cal inscripció (mcorominas@selva.cat) i que la participació al projecte no té cap cost per a les empreses. Finalment, agrair a l’ajuntament de Tordera deixar-nos acollir l’acte al seu municipi i instal·lacions!

 

 

Facebook
Twitter
Categories