Tercera i darrera sessió per a empresaris a Santa Maria de Palautordera

El passat dijous 30 de març va tenir lloc la tercera i darrera de les sessions dirigides a empresaris interessats en participar al projecte Tourdera. Després de les sessions que varen tenir lloc a Tordera i Hostalric en setmanes anteriors,  aquesta vegada el lloc escollit va ser la recentment restaurada estació de tren de Santa Maria de Palautordera.

En el marc del cicle de tres trobades per a empresaris, el passat dijous 30 de març es va continuar amb la tasca de donar a conèixer a les empreses del territori la possibilitat de participar al projecte Tourdera, tot apareixent al directori de serveis de la web, que donarà accés a una fitxa per a cada negoci participant. Aquesta fitxa, a més, també estarà accessible des del plànol de la pàgina web, activant la categoria serveis o la subcategoria desitjada (allotjaments, restauració, etc.).

La sessió es va iniciar amb la benvinguda per part de l’alcalde de Santa Maria de Palautordera, el sr. Jordi Xena, i del regidor de turisme, el sr. Albert Ferrer, que varen donar èmfasi al fet que la ruta és un projecte de desenvolupament econòmic local fonamentat amb un turisme sostenible i respectuós. La sessió va continuar amb una breu introducció del projecte Tourdera i de la voluntat actual d’implicar a les empreses del territori que ofereixin servei als usuaris de la ruta. En el darrer tram de la sessió es va presentar el directori de serveis i les fitxes amb les quals les seves empreses podran visualitzar-se a la pàgina web. Les empreses participants a la sessió varen ser Rutatur, La Granja, Montseny aventura, Aula d’Entorn Rural Can Turró, Bar-l’Esplai restaurant, Equitació For Life, Restaurant Mas Gelat, Can Pinell de Pagès, Hostal restaurant l’Ou de Reig i Hotel restaurant Can Barrina.

Amb aquesta sessió es va donar per finalitzada la primera fase d’accions per a implicar a les empreses en el projecte. Tanmateix, aquesta primera fase de donar visibilitat a les empreses a la web, pot continuar en el sentit que qualsevol empresa interessada ens pot contactar i se li facilitarà tota la informació.

Finalment, agrair a totes les empreses participants a totes les sessions i que ens estan fent arribar la informació que, en breu, penjarem a la web per activar el directori d’empreses.

Facebook
Twitter
Categories