Tram Blanes – Malgrat de Mar

Us presentem un nou tram actiu de la Tourdera, aquesta vegada entre els municipis de Blanes i de Malgrat de Mar. En l’anterior notícia us presentàvem el primer dels trams de la ruta que parteixen de Blanes, concretament entre Blanes i Palafolls, un tram en el qual havia calgut realitzar importants actuacions sobre el ferm. Part d’aquest mateix coincideix amb el que porta a Malgrat de Mar i aquí us el presentem!

Blanes ha estat el darrer municipi en finalitzar les actuacions d’adequació i senyalització de la ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies. Concretament, s’ha realitzat una important actuació al pont de la carretera GI-682, consistent en la millora de l’accés i de la seguretat en el pont, i una altra important actuació consistent en crear un accés per senderistes i bicicletes a l’estació de tren de Blanes, a més de tot el procés de senyalització de la ruta.

En aquest cas us presentem el tram de la ruta de la Tordera entre els pobles de Blanes i Malgrat de Mar. Un dels punts forts d’aquest tram és que poc després d’haver iniciat el recorregut o poc abans de finalitzar-lo (segons el sentit en el que el feu), tindreu l’oportunitat de desviar-vos fins a la desembocadura del riu Tordera, un important espai natural que aprofiten multitud d’aus migratòries per fer parada en el seu camí cap al sud.  El tram, a més, es troba enllaçat amb dues estacions de tren, les de Blanes i de Malgrat de Mar.

En les darreres setmanes s’ha finalitzat també la tasca de senyalització del tram, que presenta una dificultat molt baixa, amb una longitud d’11 quilòmetres, i que us permetrà conèixer el curs baix del riu Tordera, amb la seva desembocadura. Trobareu informació del tram als següents enllaços de la pàgina web, que varien en funció de la direcció en la que el vulgueu fer:

Us deixem amb algunes fotografies del tram, esperant que sigui del vostre agrat i l’utilitzeu en breu!

 

 

 

Les obres d’adequació i senyalització dels trams gironins de la ruta han estat cofinançades per la Diputació de Girona i els diferents ajuntaments participants:

 

Facebook
Twitter
Categories