Tram Blanes – Palafolls

Blanes ha estat el darrer municipi en finalitzar les actuacions d’adequació i senyalització de la ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies. Us presentem aquí el tram entre Blanes i Palafolls, el qual ha incorporat una important actuació al pont de la carretera GI-682 i a l’accés a l’estació de tren, a més de tot el procés de senyalització de la ruta, que enllaça amb total seguretat aquestes dues poblacions.

Continuem presentant-vos els nous trams recentment activats de la Tourdera, aquesta vegada entre els pobles de Blanes i Palafolls. En aquest tram, on us podreu acostar a la desembocadura de la Tordera per visitar la llacuna litoral que forma el riu, us hi podreu acostar en tren, ja que s’ha habilitat un camí que enllaça directament l’estació de tren de Blanes amb la ruta.

Com sabeu, en les darreres setmanes s’ha finalitzat una important tasca de senyalització dels trams de ruta que encara mancaven i gradualment us anem penjant tota la informació a la web. El nou tram que us presentem aquí té una dificultat molt baixa, amb una longitud de poc més de 6 quilòmetres, i us permetrà conèixer el curs baix del riu Tordera, amb la seva desembocadura. Trobareu informació del tram als següents enllaços de la pàgina web, que varien en funció de la direcció en la que el vulgueu fer:

Us deixem amb algunes fotografies del tram i de les actuacions que s’hi han realitzat, esperant que sigui del vostre agrat i l’utilitzeu en breu!

 

 

 

 

Les obres d’adequació i senyalització dels trams gironins de la ruta han estat cofinançades per la Diputació de Girona i els diferents ajuntaments participants:

 

Facebook
Twitter
Categories