Tram Hostalric – La Batllòria

Continuant amb la tasca d’oferir tota la informació dels nous trams de la Tourdera, ja podeu descarregar-vos els tracks i obtenir informació del tram que enllaça Hostalric amb el nucli de La Batllòria (Sant Celoni). Aquest tram era un dels darrers trams de l’itinerari principal de la ruta, el qual ja es pot fer des del naixement (Montseny) fins a la desembocadura (Malgrat de Mar o Blanes).

Ja teniu disponible la informació d’un nou tram de la “ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies”, en aquest cas entre Hostalric i La Batllòria. Com sabeu, en les darreres setmanes s’ha finalitzat una important tasca de senyalització dels trams de ruta que encara mancaven i gradualment us anem penjant tota la informació a la web. Aquest nou tram és molt important perquè us permet tenir tota la informació de l’itinerari principal de la ruta, des del naixement, a la Font Bona (municipi de Montseny) fins a la desembocadura (actualment teniu informació fins a Malgrat de Mar i, properament, tindreu la informació fins a Blanes).

Part d’aquest nou tram discorre per espais protegits com la riera d’Arbúcies (espai PEIN i Xarxa Natura 2000) o alguns trams del mateix riu Tordera (Xarxa Natura 2000). Així que és molt important que feu atenció sempre a les recomanacions de respecte a la natura.

El tram que us presentem aquí té una dificultat molt baixa, pràcticament sense desnivells, malgrat que la seva longitud varia entre els 8 i els 12 quilòmetres, segons el punt d’Hostalric que prengueu com a inici o final del recorregut (veureu que teniu dues opcions, la zona esportiva o el nucli antic de la vila). Trobareu informació del tram als següents enllaços de la pàgina web, que varien en funció de la direcció en la que el vulgueu fer:

Us deixem amb una fotografia del tram, en el qual hem realitzat algunes actuacions sobre el fer, com la de la imatge que teniu a continuació, esperant que us agradi i us animeu a fer-lo!

 

Les obres d’adequació i senyalització dels trams gironins de la ruta han estat cofinançades per la Diputació de Girona i els diferents ajuntaments participants:

 

Facebook
Twitter
Categories