Tram Riells i Viabrea – La Batllòria

Com ja us varem comentar la setmana passada, la Tourdera disposa d’alguns itineraris que anomenem “d’enllaç”, que són branques de la pròpia ruta que enllacen nuclis de població propers a la Tordera, però que no es troben pròpiament al costat del mateix riu. Aquest és el cas, per exemple, del tram que us presentem avui, que enllaça Riells i Viabrea amb La Batllòria, a partir de la qual s’accedeix a l’itinerari principal.

Continuant presentant-vos els nous trams recentment activats de la Tourdera, avui us portem la informació i els tracks del tram que enllaça Riells i Viabrea (des de Can Salvà) amb La Batllòria (municipi de Sant Celoni). Es tracta d’un dels trams més senzills de tota la ruta, amb escassament 2 quilòmetres d’itinerari senyalitzats, sense desnivell i amb una exigència del recorregut mínima. En aquest tram, a banda de tota la senyalització pròpia de la ruta, s’han realitzat algunes actuacions sobre el ferm encaminades a millorar la seguretat dels usuaris de la ruta, especialment pel que fa a la senyalització amb pintura i senyalització vertical d’advertiment per als vehicles motoritzats.

Si voleu consultar les fitxes del tram, en els dos sentits, aquí podeu accedir a la informació:

Us deixem amb algunes fotografies del tram i de les actuacions que s’hi han realitzat, esperant que sigui del vostre agrat i l’utilitzeu en breu!


Les obres d’adequació i senyalització dels trams gironins de la ruta han estat cofinançades per la Diputació de Girona i els diferents ajuntaments participants:

Facebook
Twitter
Categories