Un vol per la desembocadura de la Tordera

De ben segur que molts de vosaltres ja coneixereu la desembocadura de la Tordera, un espai natural situat entre els municipis de Blanes i de Malgrat de Mar, on el riu Tordera vessa les seves aigües al mar. L’interès de l’espai és, sobretot, perquè forma una llacuna litoral, aïllada del mar per una barra de sorra, la qual és utilitzada per nombroses espècies d’ocells, especialment en les seves migracions.

Malgrat tractar-se d’un espai natural d’elevat interès, al llarg dels anys la desembocadura de la Tordera ha patit una forta regressió i una forta pressió antròpica. Per no empitjorar la situació, tots hi podem aportar el nostre granet de sorra, així que si feu una visita a l’espai, consulteu sempre les recomanacions que us fem per tal de generar un menor impacte sobre el medi, i no us desvieu mai dels itineraris habilitats i senyalitzats.

Si teniu ganes de veure aquest indret tant interessant des de l’aire, us convidem a visualitzar aquest vídeo fet per l’usuari Pedro Sarabia del seu canal de Youtube.

Facebook
Twitter
Categories