Vallgorguina s’adhereix al projecte

Des d’aquest mes de juliol, l’ajuntament de Vallgorguina ja és un nou membre col·laborador de la ruta de la Tordera. Igual com en els casos de Massanes, Riells i Viabrea, Gualba o Breda, el municipi de Vallgorguina tindrà un itinerari d’enllaç des del nucli de Vallgorguina fins a la ruta de la Tordera. Amb aquest, ja són 15 els municipis adherits al projecte.

Com en la resta de municipis, l’adhesió al projecte es materialitza amb la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal de la Selva i el consistori. Així, en un futur la ruta de la Tordera disposarà de senyalització que enllaçarà el poble de Vallgorguina amb la zona del Pont Trecat, a cavall entre Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni.

L’itinerari que es seguirà és, en gran part, l’actual Via Verda de Vallgorguina, un agradable passeig ja existent que ressegueix la riera de Vallgorguina i que permet gaudir d’un entorn tranquil, entre els boscos de ribera i en ple Parc Natural del Montnegre. Ja sabeu que podeu consultar el traçat previst a l’apartat itinerari de la web.

Imatge de l’actual Via Verda de Vallgorguina

Facebook
Twitter
Categories