Inici de la segona revisió anual de la Tourdera

Aquest mes de novembre hem iniciat la segona revisió anual de la Tourdera per tal de verificar l’estat de la ruta i detectar totes aquelles incidències a l’itinerari i a la senyalització. Des del Consell Comarcal de la Selva, com a coordinadors del projecte, realitzem anualment dues revisions completes de tot el recorregut i fem arribar totes les incidències detectades als responsables del manteniment de cada municipi.

Aquest mes de novembre, si esteu fent algun tram de la Tourdera, potser ens creuem pel camí, ja que hem iniciat la segona revisió anual de la ruta. Aquestes revisions ens serveixen per garantir el bon funcionament i usabilitat de la ruta, així com també per verificar que incidències antigues hagin estat resoltes pels responsables del manteniment de cada zona.

Us recordem que qualsevol usuari de la ruta pot comunicar una incidència que hagi detectat mentre la feia mitjançant un formulari web o pot contactar-nos directament per comunicar-nos-la. Des de la coordinació general del projecte ens encarreguem de derivar la incidència a l’entitat responsable del manteniment d’aquell tram o senyal afectada, i en fem el seguiment de la seva resolució.

Per norma general, les incidències més comunes a la Tourdera, com en qualsevol itinerari d’aquestes característiques, fan referència a la senyalització (banderoles, fites, etc.), normalment per actes de bandalisme o pel mateix pas del temps i de les inclemències meteorològiques. Per aquest motiu, recomanem que abans de fer la ruta us prepareu bé l’itinerari o us baixeu el track, per si en un moment determinat desapareix un element de senyalització. Recordeu, a més, que podeu seguir la ruta per Wikiloc, ja que la Tourdera és membre ORG d’aquesta plataforma i us ofereix el seguiment mitjançant la navegació outdoor, que us ubicarà sempre sobre el mapa, tal i com us expliquem en aquesta notícia de la web.

Esperem que gaudiu de tots els trams de la Tourdera durant els mesos d’hivern, vigilant especialment amb la fred i els canvis sobtats de temperatura, i que ens feu arribar les incidències que detecteu mitjançant el formulari web!!!

Facebook
Twitter
Categories