Actuacions de millora de la senyalització a Gualba

Aquesta setmana s’han realitzat actuacions de manteniment de la senyalització de ruta al municipi de Gualba, així com alguna ampliació de la senyalització existent per tal de millorar el seguiment de l’itinerari per part dels usuaris. El tram de la Tourdera a Gualba permet als usuaris desviar-se de l’itinerari principal de la ruta per conèixer aquest petit municipi situat als peus del Montseny, tot fent un agradable i tranquil passeig per l’antic camí ral.

Les operacions de manteniment de la senyalització de la Tourdera són indispensables per garantir un correcte seguiment de la ruta als usuaris. Aquesta setmana ha estat el municipi de Gualba que ha realitzat millores a la senyalització existent, tant de reposició de senyalització malmesa o desapareguda, com d’instal·lació de nova senyalització.

Amb les actuacions realitzades es garanteix el correcte seguiment de la ruta per tot el municipi, des de l’estació de tren de Gualba – La Batllòria, fins al propi nucli de població. Si voleu més informació del tram, consulteu la fitxa de tram, ja sigui en el sentit Gualba – La Ballòria o en el sentit invers, La Batllòria – Gualba.

Us deixem amb algunes imatges de la nova senyalització.

Facebook
Twitter
Categories