Estat dels trams de la Tourdera

Després dels desperfectes del temporal Glòria, especialment severs a tota la conca del riu Tordera, i sobretot als àmbits propers als cursos fluvials (on discorre la ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies), ja us podem informar que s’han fet nombroses actuacions de millora i que la major part dels trams de la ruta es troben operatius. Tanmateix, consulteu sempre l’estat de la ruta a través de la web i el mapa d’itinerari abans de fer qualsevol tram, per conèixer possibles afectacions pendents de resoldre.

La magnitud de les obres, així com les aturades obligades per les afectacions de la COVID19, han fet que durant aquests mesos no es pogués garantir el pas per la ruta en tot el seu recorregut, motiu pel qual es va optar per no recomanar la pràctica de la bicicleta i del senderisme pels seus trams. En alguns casos, les obres d’adequació s’allargaran fins a finals de 2020, com per exemple les obres del Pont d’en Pixota a Blanes, que afecten al recorregut de la ruta en aquest municipi.

Així mateix, ja us podem anunciar que, actualment, la major part de trams de la ruta ja estan operatius, encara que amb algunes afectacions que heu de consultar al mapa d’itinerari i a la fitxa de cada tram. Tots aquells punts que es troben tallats al pas, s’ha plantejat un desviament provisional de la ruta, que es senyalitzarà sobre terreny. Mentrestant, us facilitem el mapa d’aquests desviaments a l’apartat itinerari, així com els tracks a través de la plataforma Wikiloc.

També trobareu al plànol de l’itinerari, així com a les fitxes de trams, avisos sobre zones on cal que circuleu amb precaució, com a conseqüència dels forts aiguats. En properes publicacions us anirem informant de les obres que s’han anat efectuant a la ruta, de la senyalització dels desviaments provisionals, així com de qualsevol afectació que sigui important per a la realització de la ruta.

Esperem que el retorn a la ruta i al seu entorn sigui del vostre interès i si detecteu incidències diferents a les comunicades a la web ens les feu arribar a través del formulari.

Us deixem algunes imatges de les obres que s’estan realitzant o s’han realitzat.

Obres a la llera de la Tordera al municipi d’Hostalric
Obres de demolició i reconstrucció del Pont d’en Pixota a Blanes
Facebook
Twitter
Categories